Ulosottohakemus

Jos olet hakemassa ulosottoa niin tarvitset lopuksi ulosottohakemuksen. Sitä ennen tarvitset myös tuomioistuimen myönteisen päätöksen ennen kuin velkojana voit ottaa yhteyttä alueesi ulosottomieheen.

Jos etsit vain latauslinkkiä ulosottohakemukseen niin löydät sen kirjoituksen lopusta. Käymme aluksi läpi muutamia asioita aiheeseen liittyen.

Ulosottohakemusta täyttäessä sinulla pitää olla tuomioistuimen päätös tai jokin toinen vastaava asiakirja, mikä oikeuttaa ulosottoon. Näistä pitää ilmetä, että juuri sinulla on todella oikeus vaatia velkojana saataviasi ulosmittauksella.

Kannattaa myös ennen hakemuksen täyttämistä tutustua suppeaan ulosottoon ja normaaliin ulosottoon niin tiedät kumman menettelytavan valitset.

Kaikkien ulosottohakemuksen liitteinä toimivien dokumenttien, kuten tuomioistuimen päätöksen tai sen perusteena toimivien sopimusten täytyy olla alkuperäisiä tai tuomioistuimen oikeaksi todistamia kopioita. Ilman näitä liitteitä ei voi ulosottoa voida suorittaa ulosottomiehen toimesta.

Lataa ulosottohakemus täältä.

Leave A Response